Sunday, June 10, 2012

Love Is Forever - Full (coming soon)


hai readers!
sorry ye
episod 25 dan seterusnya
nanti abc masukkan

kalau dekat penulisan2u dah habis takat 21 ^^
tapi ending dia lain sikit dengan yang bakal abc postkan 
insyaAllah.
lepas habes exam abc akan update e-novel LIF tu ye

bukan tak boleh nak update sekarang
tapi esok EXAM huhuhuhu

kepada azz: sori ye awak! nanti saya masukkan
awak baca la e-cerpen saya yang ada dulu ye and komen2 sikit

^^v

terima kasih kerana datang dan membaca
dan seribu kali abc sayang kalau sudi komen :)

p/s: tengah serabut dengan nota huhuhuhu~~

2 comments:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

salam , LIF ada smbungan ye ?
ingat cite diorang dh habis..
dh hbis bca dh ke penulisan2u..
mmg best :)

akubersamaCahya said...

sambung sket je ^^