Wednesday, September 22, 2010

oh! so sweet~

oh! i'm addicted... what???

takde lah.. tengok2 blog orang...jumpe lagik contest... kali ni cweeetttt sangat lah! =) contest senyuman maneh!! sweet2 candy gitu! =) jum join.. tengok-tengok la sesyaratnye eh...


Syarat-syarat Pertandingan :
>Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar

>buat N3 pasal contest ni.
Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri. >Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.
>Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

>Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

>Tag minimum 2 atau lebih raka
n anda.
> Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.
>Hadiah adalah topup bernilai RM30.

>Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akau
n anda.

klik je link nih: senyuman maneh!


gambar aku pertaruhkan ialah......



like usual, i would like to tag:
AQMAR

ZATI

FATIN