Wednesday, June 17, 2015

ABC ingin kembali, kembalilah pembaca ku ~~~~~~


assalamualaikum.

mesti terkejutkan. 2 tahun menyepi.
timbul tenggelam tahun ni,
masih mencari ke mana perginya ilham dan cinta cinta saya.

maafkan abc.
saya mencari masa dan 'mood' untuk kembali menulis seperti dulu.
2 tahun dulu.

kesibukan antara tanggungjawab, amanah dan kecintaan abc.
alhamdulillah, bulan ini cinta itu kian membuak2
andai dapat abc pertontonkan koleksi cerpen cinta yang abc coret atas buku love2 abc kaler pink tu :)

abc dah lama sangat tak bukak blog.
nak tukar header pun dah tak reti.
rasa tak berseri rasa 'akubersamacahya'

KLIK LA. BOLEH BACA KOMEN KORANG! :)


abc akan cuba kembali seperti dulu.
jadual karya akan abc pos kemudian.
mungkin sedikit.
tetapi masih ada. 

abc rindu korang.
2 tahun wehhh!



till we meet again.
tak sabar nak pos cerita!

No comments: