Monday, August 25, 2014

Walimatulurus.Walimah.Majlis.

Kalau ada yang menyoal, kenapa busy sangat, cikgu je pun.
kalau ada yang menyampah, kata nak update tak update.
kalau ada yang pergi tak kembali ke blog, dah tutup padan pun tak update.
maaf berjuta maaf.
abc sibuk melukis dan menukil kisah cinta abc sendiri.

seikhlas hati abc menjemput kalian yang banyak memberi semangat kepada abc untuk
terus menerus menghasilkan karya cinta; ke majlis perkahwinan abc.


kalau berhampiran, kalau berkesempatan, kalau kenal di mana, datanglah memeriahkan majlis. :)
abc harapkan doa dari kalian supaya majlis berjalan lancar dan doakan kebahagian abc selamanya. ameen.

p/s: jangan malu jangan segan, abc jemput anda datang :)

6 comments:

radziah AR said...

TAHNIAH ABC. Selamat Pengantin Baru...semoga kekal abadi hingga akhir hayat...oh, org pokok sena rupanya...

amra nusroh said...

woah!!mabruk,kak abc!!semoga bahagia hingga ke Jannah;)

#nanti tulis la entry tntg kenduri akak..hehee

Ilman Nafia said...

Selamat pengantin baruuu.
Tahniah.
hehe.
hai saya org kodiang.lol XD

Anonymous said...

Selamat pengantin baru n Semoga berkekalan hingga ke jannah...
-nur-

Soleh S said...

Alamak! Jauh. Kalau tak boleh pergi. hehe...
Tahniah abc.
Jadi isteri solehah. Semoga bahagia selama-lamanya.

akubersamaCahya said...

terima kasih :)
saya orang kedah, dok kat ipoh.
ada rasa nak jalan2 helo2 hehehee

tq atas doa2nya. <3