Sunday, January 5, 2014

Oh My Jebat Foo!!!!


oh my oh my!!!
falling in love lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haritu dah surut CINTA abc buat jebat, sebab tak dapat tengok jebat bila balik ipoh
harini, sekarang, my love increased 100%!!!
online punya pasal hahahaha

sangat-sangat-sangat
jatuh cinta!
abc dah baca habis novel ni
semua sebab jebat
sanggup pergi cari and baca dalam masa beberapa jam aje.

thanks kak eman sufi atas novel yang sangat superb!
 
 

sekarang 12 episod.
berapa episod semuanya???

tak sabar nak tengok esok.
rasa macam nak lepak kedai depan rumah
sebab kedai ada astro rumah takde astro.
hehehehe

sapa yang jatuh cinta macam abc?

p/s: sori incik tunang, saya angau kejap dengan Jebat Foo <3 br="">

5 comments:

Happy Mind said...

love him too!

Anonymous said...

Wah akk. Lama m'hilang, tup tup dah b'tunang. Cepatla smbg menulis. Rindu nk baca.

akubersamaCahya said...

happy mind: please3 bg sy je yg love3 dia :P

anon: hehehe tggu setahun ni bz, pastu tukar puan abc yep :)

Happy Mind said...

awak dah ada tunang, kasi la sy. sy pakwe pun tak hado~~oh, sedey nyer! hahaha. :p

akubersamaCahya said...

incik tunang sy kata sementara tunang boleh angau kekekeke