Wednesday, December 11, 2013

Sibuk dengan Majlis :)

Maaf.
Blog tergendala.
abc sibuk dengan Majlis.
Majlis Tahlil dan Kesyukuran serta cukur jambul baby boy and girl yang dah masuk 3 bulan.

Tak besar majlisnya, tapi disebabkan di campur dengan kehadiran 'VVIP' untuk berjumpa famili abc.
jadi majlis jadi besar :)

Nervous tapi bahagia.

abc akan uploadkan gambar-gambarnya nanti :)

kalau sudi follow instagram abc @nurwateeqa

dekat situ banyak gambar-gambar terkini hiburan sensasi abc semasa ke semasa :)

okay, bye!

2 comments:

Happy Mind said...

ingatkan ABC nikah tadi~~ terkezut I. ha ha...lama tak update, selalu tiap minggu...cuti sekolah update la cerita Adra. Menunggu buku awak kat pasaran nnt :)

akubersamaCahya said...

Happy mind:

err... klu nikah dan walimah. insyaAllah abc jemput kwn2 dan follower blog abc ni :)

cuti sekolah tp tak mcm cuti sgt pun huhuh ag seminggu nak balik ke sekolah :(