Thursday, October 10, 2013

berhenti seketika ~~ CAP

Assalamualaikum.
Selamat hari khamis!

Alhamdulillah, sokongan anda tidak pernah putus.
tapi tajuk entri macam MENGECEWAKAN betul tak?

terpaksa berhenti sekejap.
sebelum kembali pos part 5 CAP.
bukan lama, sekejap aje.

abc nak mengolah sedikit.
sebab dari komen 'happy mind' buat abc kembali berfikir laju.
hanya satu kata aje masa baca komen tu " kan dah kata!"
yes, adra macam syok kena culik. hahaha
actually, abc nak buat dia macam confius, stress atas semua benda
yang berlaku secara tiba-tiba. so kiranya, mesej tak sampai.
sekejap ye, I edit sikit, nanti u'olss akan lebih 'syiok' baca hehehe

hari ni abc busy, busy nak kemas baju nak balik raya!
lama woo tak balik Kedah! :)
happy sangat u!

abc sedang edit semua cerpen.
bagi cukup 20 cerpen.
abc nak buat hardcopy, dan berikan kepada LIKE ke 789 dan FOLLOWER yang ke 987
kiranya sempatlah proses editing printing dan binding :)

much love readers. teruskan menyokong saya!

7 comments:

atyn iefa said...

Saya nak beli koleksi cerpen abc. Kalau abc bukukan lah. Tau!

atyn iefa said...
This comment has been removed by the author.
Oshin Kecik said...

safe journey !

Smiley :) said...

haha~yes. mengecewakan~
gambatte!
Tulis & post je. Confirm lepas ni lebih mantop~

Kenapa dengar cakap happy mind tu? Meh saya sekeh kepala dia.Berani betul dia kan?

akubersamaCahya said...

smiley :) eh... bukan komen negatif la smiley. sy setuju dengan dia. sebab abc dah ulang baca banyak kali dan rasa part tu mmg tak berapa uhm. happy mind tu pengomen tegar a.k.a orang sentiasa bagi feedback dekat abc :)

it is a positive comment ^^b

akubersamaCahya said...

atyn iefa: uhuuu insyaAllah.

oshin kecik: thank u! dah lama tak drive ni hehehe

Happy Mind said...

salam, aih...lamanya bercuti. oh~ tak sabar tunggu entry baru.
:) ada yang ambil peduli pendapat orang mcm kita ni...terharu seyh.