Sunday, November 20, 2011

bila aku kata aku stress....

salam siang ahad.

alhamdulillah.
line wireless UTM laju untuk pagi nih.
sempat abc nak update.

bila saja abc stress, pasti ada satu ayat yang abc karang
dan post di FB.
konon macam status update.
but i'm sharing my own feeling

setiap bait itu, abc tulis untuk menenangkan hati sendiri
dan bila abc dah post, confirm ada yang komen and like.

komen diorang, selalu nyatakan yang abc ni kuat
i'm strong enough to handle those problems.
sejauh mana kuat pun abc ada goyahnya.
tapi abc kuat kerana ALLAH ada bersama abc ^^v


dalam kehidupan, abc sentiasa mahu yang terbaik.
sama macam abc berblog nih.
abc sentiasa mahu jadi antara blogger terbaik.

tak salah bukan?

+++

doakan LIF terpilih untuk dipublishkan.
abc dah tambah 5 bab baru. ;)

doakan juga abc berjaya dalam mengahrungi liku2 kehidupan.

3 comments:

RuMaH TuA said...

Terbaik.

"Moga Allah Kasih"

najihatussolehah said...

amin

cik kelip said...

insyaAllah...barangsiapa yang bertaqwa kpd Allah, Allah akn sediakn jalan keluar untuknya..