Thursday, July 30, 2015

Jangan marah. Jangan garang. I'm Sorry

Assalamualaikum. Hai. 😊
Menulis blog melalui handphone aje ni.
Maaf ye untuk cik anon yang garang (next time kenalkan diri)
Saya bukan sengaja taknak post sambungan cerita saya. Bukan saya sengaja buat cerita baru kemudian post tak habis. Bukan saya sengaja buat anda panas hati dengan saya.

JP CAP novel yang saya simpan untuk saya bukukan (impian). Saya post untuk pendapat anda semua. Tapi sambutan tak panas macam panasss nya cik anon komen saya. Hehe

Pengganti lagi 2 bab untuk saya post. Blind Date sedang sesuaikan ending.

Saya bukan taknak post. Tapi readers tak panassskan blog saya. Saya cikgu, saya ada kerjaya dan amanah lebih penting. Menulis adalah HOBI jadi hobi dibuat kalau ada masa lapang.

Sejak saya mula jadi cikgu saya sudah perlahan dalam menulis. Sejak saya menjadi isteri, banyak perkara saya perlu belajar. Masa saya lebih kepada pelajar dan keluarga.

Maafkan saya. Saya tak akan berhenti menulis dan akan  terus keluarkan cerita baru walaupun separuh sahaja. Ia karya saya. Minat saya. Bagaimana pun ia. Saya bangga. Maafkan saya.

Terima kasih. Anda cik anon buat saya bangga. Kiranya karya saya sentiasa dinanti2kan kamu semua. Terima kasih kerana buat saya tersenyum dalam kesentapan sesaat (ayat salah hehehe)

Saya masih mencari kebiasaan dalam perubahan....

Ikhlas: abc_nurwateeqa

2 comments:

Peqa said...

Teruskan berkarya.
Kami menanti karya-karya menarik& baru daripada cik penulis. :)

akubersamaCahya said...

I will. Tq peqa. Bz skit.