Monday, February 24, 2014

Jika Itu Takdirku vs Biarkan Ia Pergi

SAMA TAPI TIDAK SERUPA

+++++

Assalamualaikum!
maaf, mesti ramai yang marah abc, lama tak update cerita baru.
haritu abc janji kan.
maaf la. idea bukan mudah sekarang ni
tambah-tambah PBS ditangguhkan (ssangat takde kaitan)

okeh, berbalik tajuk entri.
abc tonton Jika Itu Takdirku dari episod 1, sebab minat Shah Iskandar!!! <3 p="">
tapi dari episod 1 rasa macam kenal aje cerita ni hahahha

teringatlah cerpen abc last year (Jan 2013)


pernah baca tak. cerpen satu malam abc. hehehe

akibat rasa macam sama, abc pun baca balik cerpen abc dan sinopsis drama.


ermmmmmmmmmmmmm
 plot cerita sama, watak aje yang berlainan dan beberapa part.
dan ending tak sama hehehehe

eh... sama tapi tak serupa :)

tiada komen lain.
selain nak kata, eh! macam sama lah 

hahahaha

+++

abc tak habis lagi cerita Nusaybah.
jadi maap le. tunggu ~~
novel?
hehehehe lagi la MAAFKAN ABC YE :P

p/s: sama eh? ermm tak serupa :)


5 comments:

Anonymous said...

Setakat episode hari ni nampak gak persamaan dari segi jalan cerita.

Akak Adek said...

Salam perkenalan.., keep it up..! =D jgn mls2 nk update taw...

kuhoneyza said...

Start 1st episod siyes akak dh mmg terbayang cerpen adik ni...xtau nape wpun ade tkr sini sana sket...huhu

akubersamaCahya said...

tak boleh nak kata apa, bagi kawan baca pun diorang cakap yang sama :)
mungkin kebetulan. ^^

Happy Mind said...

alaaa....mana gambar siwon aku niiii~~~ dah tak le tengok abang siwon kite tu. Yang dalam gambar tu pelakon korea baru kew...ahakS