Monday, May 27, 2013

Kepada yang bernama Anonymous, sila letak nama anda :)

Assalamualaikum!
Hye readers. You know how much i miss u? Ehek!

Menurut tajuk entri, haaa...
banyaklah komen dari mak anon, cik anon, dan abang anon.
bagilah nama anda-anda wahai anon, senang nak komunikasi dan mengenali anda.
terutama bila komen anda buat abc nak komen panjang ekekeke.

eh... abc ni 'open'. korang kutuklah, marahlah, hinalah... abc dekkk aje. ^^
yang mana boleh terima abc terima in shaa Allah. :)

Mak Ayah Abang Kakak kita punya bukak buku2, buka website2, untuk cari satu nama yang paling sooodappp untuk kita, last2 kita pakai nama Anon @ mak enon. huk3 kesiannnnnn!
so, rajin-rajinlah menulis nama ye.

(er... macam cikgu kan?)

bila nampak nama anon, abc mesti frust, sebab teringat student abc yang tulis nama dia 'Ayam' atas kertas exam. sepanjang abc mengajar takde pulak yang berbulu dalam kelas! ehek3


p.s: Pengganti 4 on his way. :)

No comments: