Wednesday, February 27, 2013

Hidup mesti diteruskan....

Assalamualaikum!
rating blog sudah lamaaaaaa merundum. tak apa, abc pun dah kurang ke sini belakangan ni.
apa sahaja abc buat semua tak jadi. yang ada? jeles tengok orang lain.

hati abc dalam debaran yang sangat hebat. berdebar! Semua tentang masa depan. Sigh!
belakangan ni jugak abc rasa 'sesal' dan 'menyesal' asyik soal kenapaaaaaaa aje. sedangkan semua tu tak perlu! Allah!



abc nak kena siapkan satu tugasan sebelum bertolak ke Ipoh. Tolong dan upah punya pasal, tunggu BR1M tak dapat-dapat lagi :( boleh jugak buat modai nak g Ipoh huhuhu


Minggu ni sibuk uruskan diri yang nak ke Ipoh dan adik yang nak masuk asrama. Jumaat ni nak kena hantar dia ke Asrama untuk pertama kalinya. di sebabkan jalan yang sibuk setiap pagi dan tinggal mama yang nak ke urus semua, adalah terbaik dia tinggal di asrama. Belajar berdiri di atas kaki sendiri! ^^

abc serabut sebenarnya, terlalu banyak nak fikir sampai letak kepala aje terus lelap! gelap!

hanya bergantung kepada Allah semata. Moga Allah permudahkan urusan dan permurahkan rezeki :) Ameen!

abc mungkin tak akan 'update' sebarang entri baru selepas ni. Mungkin kena tunggu beberapa minggu, sebelum abc kembali aktif di blog dan ABC Page :) maaf, ini yang terbaik untuk masa sekarang.

doakan abc berjaya dalam kerjaya dan kehidupan dan jangan lupa doakan abc dapat siapkan manuskrip Janji Terpateri dan Cinta Atas Paksa secepatnya :)

Much Love Readers.
Assalamualaikum, selamat malam.

Annyeong-hi haseyo!!!!

No comments: