Saturday, July 7, 2012

Cerpen Belum Siar!

mereka-mereka ini membuat saya dalam kebuntuan
ah! banyak sangat nak difantasikan.
apa MV yang perlu diselitkan?
hu-hu-hu

half-price lagi.

Mana yang akan buat anda teruja?

++++





 CTHM dan CHM adalah cerita yang berkesinambungan :)
lately, suka cerita yang panjang2 tapi taknak buat novel.
novel susah la nak tulis =.="

CIA adalah sambungan Cinta Skodeng
ini permintaan ex-rumate abc :)
so, sudah rangka jalan cerita
kalau CS sweet2, CIA sedih2 :,(


CABmw sangat susah nak habeskan cerita.
wataknya sukar nak abc gambarkan. hui-hui-hui

+++++

apa-apa pun
abc sendiri sangat teruja nak menulis semua cerita ni!

p/s: abc nak bercuti di Kelantan dulu... daaa...

buat pilihan dulu ye. mana yang banyak dipilih, yang itu abc akan post awal!

(abc benar2 maksudkannya ^^)

12 comments:

fz said...

CIA la kak . nak sgt2 . xsangke pulak ad smbgn . nak CIA tw . post yg itu dlu .
-fz-

Anonymous said...

nk bca smua,.. post smua la srentak la nanti.. blh?.. :D

Anonymous said...

nak cinta itu ada dan cinta harus memiliki.. mcm mnarik jer jlan crita klau tgk cver tu.. :)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

apa2 pon boleh...kalau boleh x nak novel , nti lama nk tgu sambungan..hehehe ,
apa2 yg abc post , sy layan je..janji ada entry terbaru...:)
sy tgu :D

Anonymous said...

akak..
nak CIA..
hehe..
tq..
-syu-

Manjalina Hassan said...

Cik Abang BMW tu nmpk mcm best! tgk cover pun dah nampak gempak..tapi, mana2 cerita yg abc buat pun mmg best..so, keep up the good work!! =)

admin said...

http://teman-cintahatiku.blogspot.com/ menganjurkan pertandingan menulis cerpen…berminat utk join?hadiah wang tunai menanti pemenang…ayuh jgn lepaskan peluang ini!!

Koleksi cerpen, tip cinta, madah puisi cinta, mutiara kata, persediaan perkahwinan

Princess ugly duck said...

salam...post suma cter tu...nak baca tengok mana cter yang super best...:)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

abc , where are you ? lama sih abc menghilang..hohoho , apa2 pon all the best...i still waiting for your new cerpen :)

E'an said...

akak2 sekalian . abc ada kat kelate ^_^ nanti saya bgtauuu dia yeaaaa yg akak2 smua nak yg mna ^_^

akubersamaCahya said...

wah.. oke2.. abc akan siar nanti ye ^^

shera haifa said...

abc siarkan smua leh x, smuanye nampak menarik.:)