Sunday, July 18, 2010

aku lah CIKGU itu~


salam pagi yang penuh barakah,,,,



alhamdulillah... dah seminggu aku dekat KLUANG,JOHOR.
boleh dah sesuai diri.. tinggal nak sesuai diri dengan sekolah jek.. cikgu2 nye seems okay.. student?? i dunno yet! hehhehe hope every single thing is fine! hahhahahha

rumah besar and okay la... even nothing in there... hohohoho..

macam mane la esok.. aku nk berjalan ke sekolah???

mesti letih!! huhuhuuhuhu





reminder: hope i got what i want... Ya Allah.. pleaseeeeeeeeeeeeeeee

Tuesday, July 6, 2010

kadang~ aku terfikir

salam

oh! sgt terasa hati.. kecewa dan luluh sanubari!! wooooo~

erm... entah la.. sangat2 terasa.. sejak dulu ag... that's why aku pun lari2 dari mereka..
adakah yg ingat aku?? ah! sekadar.. oh! wathiqah.. so.. tak ikhlas..

myb aku yg over..but aku tahu dari perilaku dan apa yg berlaku,,,,

ya ada yg oke.. erm... cuma aku kah yg mengenang segala???

dulu dan sekrg!! sama aje.. so?? aku sendiri sampai mati!!

* ya Allah temani aku!!





reminder: is there friendship 4eva?? or love is forever??

Friday, July 2, 2010

hari Adik~ sweet 18th BRO!!!



salam jumaat.

tengah siapkan assgment... tapi singgah jap... =)

:: SELAMAT HATI LAHIR KE 18 MUIZZUDDIN:::

berkongsi bulan yang sama dan berselang cuma sehari.. hehehhe kami selalu nya sambut sekali.. tapi semalam besday aku dah sambut dah.. alhamdulillah... suprise party gitu!!! pandai diorg.. patut beria-ria ke rumah along,, hujan2 lak tu.. takut drive mase hujan..

nak tgk adik aku ke??? hehehhehe handsome la jugak!! ( dia tahu ni kompem sengih and arrogant jadik nya!!)
zaman bila punya gambar la nih.. hahahahha....

aku doa kan moga dia berjaya dunia dan akhirat..amin!

Thursday, July 1, 2010

tudung "oh" tudung

salam ukhwahfillah.

entri kali ni nak sembang pasal tudung.. tudung ape ek.. oh bukan tudung saji or tudung tupperware.. hahhaha pasal tudung pakai kat kepala la...semenjak 2 menjak nih.. macam2 fesyen tudung ada kat dunia nih... tudung lak name2 orang.. selebriti la selalunya... first dulu tudung wardina.. pastu waheeda.. pastu sape ek.. ha.. bienda... pastu ekin... yuna.. selendang dato' siti.. sekarang pengasas tudung sendiri pulak boh name.. fareeda.. ariani.. (pengasas tudung ke tuh?? hahhaha silap kut) and sekarang nih fesyen anak tudung berlapis....




* picture are from Google

so sweet.. semua fesyen tudung aku suke... tapi ada yg tak sesuai dengan aku.. sebab.. muka i bulat la.. buruk nanti,,hehhehehe tapi banyak2 tudung tudung bienda agak daring.. tapi comel2.. dan sangat kemas.. siapa sangka kan.. tudung kita pakai selalu leh wat macam tu... =) sweet.


ade gak try2 pakai,,, yang mane rase oke.. aku pakai jek.. tapi bagus sebenarnye dengan fesyen2 tudung nih.. sebab makin ramai yang pakai tudung... (walaupun maseh tak cukup syarat pemakaian tudung.. at least they try to wear... =) ) cantik ke aku pakai?? hahhahaha

reminder: peningkatan fesyen tudung seiring peningkatan orang memakai tudung. Alhamdulillah

wishes for me!!

salam.

it is great day ever. everyone kept wish me da best of my life..thanks ya!!
myb this is why i love being 21! hahhahahha
ada lak yang tak sabar nak makan nasi minyak aku.. hahhaah i'm still young, just 21 years old.. hahhaha myb 6 years more... hahahha insyaAllah...

aku maseh ada banyak tanggungjawab... nak genggam ijazah.. nak sambung sampai dapat DR... erm.. nak belikan tanah untuk mama... nak ada ladang dan dusun.. dan aku nak ada perniagaan sendiri... terlalu banyak impian aku.. jadi hal nasi minyak jauh di belakang... last on the list!

so.. kengkawan.. korang dulu sebelum aku!




reminder: even it is last.. tetap akan..

no Sweet ~ 21st


malam-malam sangat gelap
gelap tak mengapa, ada lampu

tengok tarikh, hope tak silap

Ya Allah, umur aku dah 21!!!



alhamdulillah. syukran jazillan Ya Allah.

maseh memberi aku kenikmatan bernafas dibumi ini.
maseh memberi aku umur yang panjang.

terima kaseh Ya Allah.. wujudkan aku ke dunia ini... berikan aku apa yang aku mahu... tak putus2 nikmat KAU beri.. alhamdulillah... (Allah lah pergantungan hidupku)

mama dan papa

terima kaseh.. menjaga iqah dari saat dari dalam perut ma, even ma kata ma penah jatuh longkang mase ngandung iqah..mujur tak gugur je.. klu tak takde la 'siti nur wathiqah' kat dunia nih.... thanks mendidik iqah... sampai iqah dapat 5A upsr..dapat masuk SBP.. dapat masuk matrik dan dapat masuk UTM. thanks ma dan pa... jasamu ku kenang..takkan dapat ku balas.. terlalu besar... sayang ma dan pa!

along,angah,may,ateh,udin, dik an dan dik cip

terima kaseh ye.. sentiasa menjaga iqah..sayang iqah... hormat iqah... ingat iqah... tanpa kamu semua iqah takkan kuat untuk melangkah kat dunia nih!! love u all!

kawan2.. SK Bidor, SK SADR, SMSPS, KMPP, UTM Skudai, Kem BELIA.

thanks sudi berkawan dengan aku.. bergelak2 dengan aku.. ingat aku... mengajar aku.. menjadikan aku kawan korang.. adakan diri aku dalam memori2 korang... tanpa korang hidup ini kosong... even kadang2 aku sendiri tak paham dengan perangai aku... asyik nak gaduh dengan orang jek... erm.. dari kecik sampai sekarang.. ada je yang aku tak puas hati.. huuuu~ thanks kawan2 aku!!!!!

mohamad rafid bin saroji
terima kaseh, sudi menjadi pendamping selama 2 tahun kita berkenalan.. menjadi bahu untuk menangis... sudi menjadi pendengar setia segala masalah.. menjadi kaunselor tak beriktiraf... menjadi mangsa untuk kemarahan insan bernama wathiqah! kamu lah pertama sekali ucapkan selamat untuk kali ini... 21st years old.. heeee~ kamu lah teman paling sabar!!! hohohohoho.. sorry untuk segala kesalahan!! <3



reminder: aku sangat menanti saat umurku 21tahun.. taktahu kenapa???? erm...